Lumiluvs Világító Állatkák - Rózsaszín kutyus

Lumiluvs Világító Állatkák - Rózsaszín kutyus
Megérkeztek a Lumiluvs állatkák, akik hű társai lesznek a picuroknak, ha eljön a lefekvés ideje. A rózsaszín kutyus kellemes fényének köszönhetően biztonságérzetet nyújt a gyermekeknek a sötétben. A Lumiluvs figurát megpuszilva a figura világítani kezd, ami az első puszi után 10 perccel kapcsol le és készenléti módba vált. A játék működéséhez 3 db LR44 elem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz.
A Lumiluvs márkájú "Lumiluvs Világító Állatkák - Rózsaszín kutyus" nevű játékot főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Lumiluvs
inkább lányoknak
58356
2 450 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Lumiluvs

Lumiluvs Világító Állatkák - Rózsaszín kutyus

Lumiluvs Világító Állatkák - Rózsaszín kutyus

2 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.