Lumini világító plüssfigura, kukac, 25 cm

Lumini világító plüssfigura, kukac, 25 cm
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
Epee
nem rendelhető
28910
Szeretsz a sötétben is játszani, vagy nyugodtan, biztonságban szeretnél aludni? Segít rajtad a Lumini világító hernyó plüssfigura! Nagyon puha plüssből készült, szivaccsal töltött vidám kis hernyót, akinek a pocakjára tudsz rajzolni a mágikus tollal. Sötétítsd el a szobát, majd rajzolj valamit a hernyóra. A rajzod hosszasan fog világítani, és hozzá bújva könnyedén el tudsz majd aludni. Ölelgesd, szeresd a Lumini hernyócskát, és csodálatos álmod lesz! A rajz elveszíti fényét, így akár minden nap más és más mintával díszítheted pocakját!
A toll 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Méret: 25 cm.
A "Lumini világító plüssfigura, kukac, 25 cm" nevű játék gyártója az Epee, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Epee

Lumini világító plüssfigura, kukac, 25 cm

Lumini világító plüssfigura, kukac, 25 cm

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.