Lumini világító plüssfigura, tigris, 25 cm

Lumini világító plüssfigura, tigris, 25 cm
Szeretsz a sötétben is játszani, vagy nyugodtan, biztonságban szeretnél aludni? Segít rajtad a Lumini világító tigris plüssfigura! Nagyon puha plüssből készült, szivaccsal töltött vidám kis tigris, akinek a pocakjára tudsz rajzolni a mágikus tollal. Sötétítsd el a szobát, majd rajzolj valamit a tigrisre. A rajzod hosszasan fog világítani, és hozzá bújva könnyedén el tudsz majd aludni. Ölelgesd, szeresd a Lumini tigrist, és csodálatos álmod lesz! A rajz elveszíti fényét, így akár minden nap más és más mintával díszítheted pocakját!
A toll 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Méret: 25 cm.
A "Lumini világító plüssfigura, tigris, 25 cm" nevű játék gyártója az Epee, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Epee
28908
4 650 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Lumini világító plüssfigura, tigris, 25 cm

Lumini világító plüssfigura, tigris, 25 cm

4 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.