Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Luna - Happy Track vonat pálya

Luna - Happy Track vonat pálya
4 650 Ft
+93 hűségpont ajándékba - Részletek...
Diakakis
inkább fiúknak
nem rendelhető
58121
Luna Happy Track 3D vonatpálya. Az elektromos pályán 2 hurok is található, így még szórakoztatóbb a játék. Működés közben a pálya hangot ad, zenél és világít. A csomagolás 40 db pályaelemet, 1 db vonatot és egyéb kiegészítőket tartalmaz. A mozdony működéséhez 2 db AA elem, a világító doboz működéséhez pedig 3 db AA elem szükséges. A csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A pálya összerakott méretei: 77 x 43 x 31 cm.
A "Luna - Happy Track vonat pálya" nevű játék gyártója a Diakakis, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Luna - Happy Track vonat pálya

Luna - Happy Track vonat pálya

4 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.