Luna - Mobil konyha, 34 részes

Luna - Mobil konyha, 34 részes
A Luna konyha szett segítségével, a gyerekek beleélhetik magunkat egy mobil büfés vagy egy séf személyébe, akik nap mint nap finomságokkal szolgálnak az embereknek. A 34 különböző eszközzel felszerelt kocsival könnyedén, akár egy rendezvény helyszínére is kivonulhatnak, ott elkészítve az ínycsiklandó falatokat. A büfé szett tökéletes szerepjátékokhoz otthonra vagy óvodába. A szett műanyagból készült. Magassága összerakva 42 cm.
Tartozékok: 1 db kocsi, 14 db konyhai eszköz, 20 egyéb konyhai kiegészítő.
A "Luna - Mobil konyha, 34 részes" nevű játék gyártója a Diakakis, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Diakakis
inkább lányoknak
64245
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Luna - Mobil konyha, 34 részes
Luna - Mobil konyha, 34 részes

Luna - Mobil konyha, 34 részes

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.