2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Luna - Rendőrautó hanggal és fénnyel, 20 cm

Luna - Rendőrautó hanggal és fénnyel, 20 cm
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
Diakakis
inkább fiúknak
nem rendelhető
59085
A Luna rendőrautó valósághű funkcióinak köszönhetően a gyerekek egy teljes mentőakciót eltudnak játszani. A jármű nyitható ajtókkal rendelkezik, lámpái világítanak, a tetején lévő gombokkal pedig megszólaltathatók a különböző hangeffektek. A játék működéséhez 3 db LR44 típusú elemre van szükség, melyet a csomagolás tartalmaz. A rendőrautó mérete: 20 cm.
A "Luna - Rendőrautó hanggal és fénnyel, 20 cm" nevű játék gyártója a Diakakis, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Luna - Rendőrautó hanggal és fénnyel, 20 cm

Luna - Rendőrautó hanggal és fénnyel, 20 cm

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.