LuvaBella - Újszülött interaktív baba

LuvaBella - Újszülött interaktív baba
14 590 Ft
+292 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
59837
A kislányok imádják utánozni anyukájukat és kedvenc szerepjátékaik közé tartozik az, amikor egy kisbabáról gondoskodhatnak. A LuvaBella: újszülött interaktív babával élmény lesz az együtt töltött idő, hiszen rengeteg tulajdonsága van, mely egy valódi kisbabára emlékeztet. LuvaBella képes megfogni anyukája ujját, hangokat ad, ráadásul úgy szuszog, akár egy igazi baba, még a pocija is mozog közben! Pislog és a száját is tudja mozgatni, valamint arckifejezése is változik, így mindig kimutatja, hogy érez éppen. Amikor üres a pocakja jól lakik a cumisüvegből, ha pedig rosszul érzi magát, megnyugszik ha megkapja a cumiját. Alváskor lehunyja szemeit. A játék működéséhez 4 db AA ceruzaelem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
A "LuvaBella - Újszülött interaktív baba" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

LuvaBella - Újszülött interaktív baba

LuvaBella - Újszülött interaktív baba

14 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.