KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Luxus játékkonyha valódi funkciókkal, 103 cm - 53 db-os

Luxus játékkonyha valódi funkciókkal, 103 cm - 53 db-os
30 490 Ft
+610 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81981
Luxus konyha apró séfeknekMinden apró séf álma egy jó felszerelt konyha, ebben pedig minden megtalálható, ami szükséges a legfinomabb játékételek elkészítéséhez. A konyha számos lehetőséget és szuper funkciókat kínál a gyerekeknek. Beépített elektromos moduljának köszönhetően élethű "főzős hangokat" ad ki és számos része világít is.A víz cirkulál a mosogatóban, a csap valóban működik, a létrehozott pára pedig gőz hatását kelti.Tényleg, mint egy igazi konyhában. A csomagban összesen 53 darab kiegészítő található.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. Mindemellett a szett segítségével a kicsik megismerkedhetnek a konyhai eszközökkel és az alapvető élelmiszerekkel.
Az összeállított kiskonyha mérete: kb. 80 x 28 x 103 cm
A "Luxus játékkonyha valódi funkciókkal, 103 cm - 53 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Luxus játékkonyha valódi funkciókkal, 103 cm - 53 db-os

Luxus játékkonyha valódi funkciókkal, 103 cm - 53 db-os

30 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.