Macskák kalapban társasjáték

7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77667
Ki mondta, hogy csak az emberek ölthetnek magukra más-más színű, fazonú és mintájú ruhákat? A Macskák kalapban társasjátékban a gyerekek próbára tehetik megfigyelőképességüket és gyorsaságukat, ugyanis a játék célja, hogy a különböző ruhákat és kalapokat viselő macsekok közül minél hamarabb megtalálják a megfelelőt.
A játék menete egyszerű: a tábla darabjainak összeillesztése és a gombok középre helyezése után minden játékos kap egy cicalapkát. A kockával és a korongokkal való dobást követően az a játékos, aki a leghamarabb találja meg a megfelelő öltözéket viselő macskát, „felvarrhat" egy gombot a saját cicájának a ruhájára. A győztes az, aki a leghamarabb helyezi fel az összes gombot a cicusára.
A játék fejleszti a gyerekek megfigyelő- és összehasonlító képességét, reakciógyorsaságát, megismerteti őket a különböző színekkel, mintákkal és viszonyfogalmakkal, mindemellett tartalmas elfoglaltságot nyújt a borongós napokon akár az egész család számára.
A "Macskák kalapban társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Macskák kalapban társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Macskák kalapban társasjáték

Macskák kalapban társasjáték

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.