2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Madame Ching társasjáték

Madame Ching társasjáték
8 090 Ft
+162 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hurrican
8 éves kor fölött
nem rendelhető
29148
A Madam Ching Shih flottájába frissen toborzott fiatal kalózként hajónkat távoli expedíciókra kell vezetünk. Sokat kell tanulnunk ezeken az utakon, mivel Madame Ching a leghírhedtebb és rettegettebb ázsiai kalóz csak a legrátermettebb kapitánynak engedi át a hajóját, a Kína Gyöngyét. Útjaink során a császári hajók elsüllyesztésével minél nagyobb zsákmányt kell szereznünk, és felszabadíthatjuk a császári fennhatóság alatt senyvedő halászfalvakat is. A Madame Ching társasjáték célja, a küldetések teljesítésével és zsákmányszerzéssel a lehető legtöbb győzelmi pont összegyűjtése.
A "Madame Ching társasjáték" nevű játék gyártója a Hurrican, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Madame Ching társasjáték

Madame Ching társasjáték

8 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.