KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Magic Mixies - Csodalámpa, pink

Magic Mixies - Csodalámpa, pink
42 390 Ft
+848 hűségpont ajándékba - Részletek...
Magic Mixies
inkább lányoknak
nem rendelhető
81884
Á, biztos nem is létezik igazi varázslat... Pedig de, ez tényleg az!
A Magic Mixies csodalámpa teljesíti a kicsik kívánságát, csupán ismerni kell a megfelelő varázsigét és mozdulatokat! A gyerekeknek nincs más dolguk, mint felébreszteni a szunnyadó varázslényt, amit úgy tudnak megtenni, ha létrehozzák a rejtett varázsgyűrűt, elmormolják a varázsigét, majd a gyűrű viselésével dörzsölik a lámpát. És amikor a köd eloszlik... egy szőrös varázslény, egy igazi mágikus kis kedvenc emelkedik ki a lámpából!
Az interaktív mágikus barát reagál az érintésre, és imádja, ha foglalkoznak vele. A mágikus barát és a lámpa több mint 60 különféle hang- és fényhatásra, valamint reakcióra képes. A varázslény 3 módban használható: kívánságteljesítő módban, játék módban, valamint beszélgető módban.
Az imádnivaló figurával különböző történeteket játszhatnak el a kicsik, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Tökéletes ajándék olyan gyerekeknek, akik még hisznek a varázslatban.
Ráadásul a varázslat többször is megismételhető!
A játék elemmel működik (6 X AA, 3 X AG13 (LR44)). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Magic Mixies - Csodalámpa, pink" nevű játék gyártója a Magic Mixies, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Magic Mixies - Csodalámpa, pink

Magic Mixies - Csodalámpa, pink

42 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.