Magic Mixies Varázsüst - Kék

Magic Mixies Varázsüst - Kék
Á, biztos nem is létezik igazi varázslat... Pedig de, ez tényleg az! A gyerekeknek nincs más dolguk, mint beletenni az üstbe a megfelelő sorrendben a megfelelő bájitalokat, majd összekeverni a főzetet egy varázspálcával. És amikor a köd eloszlik... egy szőrös varázslény, egy igazi mágikus kis kedvenc jelenik meg!
A varázslás menete:
Először is fel kell olvasni a varázsigét a varázskönyvből, aztán lépésről lépésre beletenni az üstbe a hozzávalókat - mint például a kristálygyöngyöt és a varázsporokat. Figyelem! Minden összetevőre szükség van a varázslathoz! Varázslás közben figyelni kell, milyen fénnyel világít az üst, és ennek megfelelően koppintani a varázspálcával. Amikor a bájital elkészül, a mágikus füst felszáll, és életre kel a mágikus jóbarát.
Az interaktív mágikus barát reagál az érintésre és a pálca segítségével is lehet vele játszani. Imád varázsolni, és még egy kívánságot is teljesít, ha világít a homlokán lévő kristály. Ráadásul minél többet simogatják, annál jobban nő az energiaszintje. A mágikus barát és az üst több, mint 50 különféle hanghatásra és reakcióra képes.
Sőt, az üst varázslatot újra és újra meg lehet ismételni!
A "Magic Mixies Varázsüst - Kék" nevű játék gyártója a Magic Mixies, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Magic Mixies
inkább lányoknak
72005
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Magic Mixies Varázsüst - Kék

Magic Mixies Varázsüst - Kék

22 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.