Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm

Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm
A Magnoidz folyékony homokóra mindenkit elvarázsol majd egyedi megjelenésével és különlegességével. A gyerekek megfigyelhetik az idő múlását, ahogy a folyadék a kis gömbökben a spirálon halad lefelé. Remek kiegészítő eszköze lehet a fizika tanulmányaikhoz, ugyanakkor a gyöngyök pergő látványa kikapcsolódást is nyújt. Az összes folyadék körülbelül 3 perc alatt ér végig a spirál aljára. Ahhoz, hogy újra megfigyelhessék a gömböket, egyszerűen csak meg kell fordítani, ahogy a hagyományos homokórákat. Mérete: kb. 14,5-15 cm.
A "Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm" nevű játék gyártója a Magnoidz, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Magnoidz
68916
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm
Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm

Magnoidz - Folyékony homokóra, 15 cm

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.