KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Majorette - Creatix kikötő játékszett teherszállító hajóval

Majorette - Creatix kikötő játékszett teherszállító hajóval
20 490 Ft
+410 hűségpont ajándékba - Részletek...
Majorette
inkább fiúknak
nem rendelhető
81815
Rakodás a teherszállító hajóra mesterfokon!
A Majorette Maersk kikötő játékszettjével a gyerekek eljátszhatják egy teherhajó megpakolását és kihajózását a kikötőből. A rakodáshoz a mozgatható daru, valamint a MAN teherautó lesz majd a kis rakodók segítségére, így a gyerekszoba ripsz-ropsz kikötővé alakulhat át.
A daru manuálisan mozgatható, a hajó pedig mozgatható részekkel - például felhajtható rámpával - rendelkezik, hogy még izgalmasabb legyen a játék. A hajó alján kerekek találhatók, így könnyedén szeli majd a "parketta habjait" a teherhajó. A dobozban matricák is rejlenek, így a gyerekek egyedivé varázsolhatják új hajójukat. A teherszállító hajón 2 mentőcsónak is helyet kapott - hiszen első a biztonság.
A játékszett elemei strapabíró anyagokból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot. A különböző történetek eljátszása során fejlődik a kicsik képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A teherszállító hajó mérete: 34 cm
A rakodótér hossza: 45 cm
A teherautó mérete: 13 cm
A Majorette márkájú "Majorette - Creatix kikötő játékszett teherszállító hajóval" nevű játékot főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Majorette

Majorette - Creatix kikötő játékszett teherszállító hajóval

Majorette - Creatix kikötő játékszett teherszállító hajóval

20 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.