Majorette: Volvo FMX betonkeverő - Fém, hang- és fényhatásokkal

8 750 Ft
+175 hűségpont ajándékba - Részletek...
Majorette
inkább fiúknak
1-3 nap
76876
A Majorette: Volvo FMX betonkeverővel indulhat is az építkezés! Legyen szó útépítésről vagy magán- és közterületek betonozásáról, ezzel a betonkeverő játékautóval garantáltan gyorsabban fognak haladni az építési munkálatok!
A jó minőségű autó elemei javarészt fémből és műanyagból készültek, kerekei puha gumiból vannak. A jármű betonkeverő dobja forgatható. Mindemellett a játék világít és hangokat is kiad, ezáltal még élethűbb hatást kelt.
A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt és a logikus gondolkodást, emellett a játék során a gyerekek megtanulhatják, miként működnek a járművek.
A betonkeverő hossza: 19 cm.
A Majorette márkájú "Majorette: Volvo FMX betonkeverő - Fém, hang- és fényhatásokkal" nevű játékot főleg 3 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Majorette: Volvo FMX betonkeverő - Fém, hang- és fényhatásokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Majorette

Majorette: Volvo FMX betonkeverő - Fém, hang- és fényhatásokkal

Majorette: Volvo FMX betonkeverő - Fém, hang- és fényhatásokkal

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.