KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Make It Real - Bájos karkötők ékszerkészítő készlet - A szivárvány kincsei

Make It Real - Bájos karkötők ékszerkészítő készlet - A szivárvány kincsei
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81801
Trendi karkötők minden mennyiségben!
A Make iIt Real Bájos karkötők készletével a kislányok egyedi, csillogó és igazán stílusos ékszereket készíthetnek maguknak vagy kis barátnőiknek. A szivárvány kincsei csomagban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: 156 darab különböző méretű gyöngy, amelyek között sárga, magenta, narancssárga, lila, valamint gyöngyházfényű és ezüst is rejlik; áttetsző és színes, elasztikus fonalak, valamint 3 különleges charm (pillangó, margaréta és szivárvány), amelyekkel feldobható az egyedi kiegészítő.
Az elkészítésben az illusztrált útmutató nyújt segítséget gyerekeknek, az elkészült ékszerekkel pedig garantáltan a suli sztárjai lesznek majd a büszke alkotók.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
Az áttetsző fonal hossza: 1,5 méter
A nejlon fonal hossza: 0,6 méter
A Make It Real márkájú "Make It Real - Bájos karkötők ékszerkészítő készlet - A szivárvány kincsei" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real - Bájos karkötők ékszerkészítő készlet - A szivárvány kincsei

Make It Real - Bájos karkötők ékszerkészítő készlet - A szivárvány kincsei

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.