KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Make It Real, ékszerkészítés - Illatos ékszerek

Make It Real, ékszerkészítés - Illatos ékszerek
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59794
Tudod hogy lehet igazán különleges egy karkötő? Ha nem csak meseszép, de emellé még illatos is! A lávagyöngyökre illatanyagot cseppentve ékszered még varázslatosabb lesz! A készlet tartalma: útmutató, tárolódoboz, 1 palack gyümölcsillat, 1 db átlátszó zsinór, 6 db színes zsinór, 3 db gyümölcsös medál, 10 db láva gyöngy és 130 db műanyag gyöngy.
A Make It Real márkájú "Make It Real, ékszerkészítés - Illatos ékszerek" nevű játékot főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real, ékszerkészítés - Illatos ékszerek

Make It Real, ékszerkészítés - Illatos ékszerek

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.