Make It Real - Jó hangulat karkötő készítő szett

Make It Real - Jó hangulat karkötő készítő szett
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
80589
A Make It Real Jó hangulat karkötő készítő készletével a kislányok igazán vidám és vagány kiegészítőket alkothatnak maguknak vagy barátnőiknek. A csomagban található jópofa medálokból, színes, különleges formájú gyöngyökből és csillogó fonalakból mindenki arcára mosolyt csaló ékszerek készíthetők. A készlet elemeiből összesen 5 trendi karkötő alkotható meg. Az elkészítéshez az ingyenes applikáció letöltésével részletes instrukciókat is kaphatnak a gyerekek, az elkészült ékszerekkel pedig garantáltan a suli sztárjai lesznek majd a büszke alkotók.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A Make It Real márkájú "Make It Real - Jó hangulat karkötő készítő szett" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real - Jó hangulat karkötő készítő szett

Make It Real - Jó hangulat karkötő készítő szett

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.