KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Make It Real - Mini fazekasműhely

Make It Real - Mini fazekasműhely
10 590 Ft
+212 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81797
Hogyan válhatnak a gyerekek fazekassá? Hát a Make It Real mini fazekasműhelyével!
Ezzel a Make It Real 26 db-os mini agyagozó korong szettel a gyerekek 10 mini kerámiaszobrot készíthetnek el. A készlet mindent tartalmaz, ami az alkotáshoz szükséges: agyagot, korongot, formázóeszközöket, festéket, ecsetet és még sok mást. A korong használata egyszerű: csak rá kell helyezni az agyagot korongra, rátenni a fedelet, majd beindítani a szerkezetet. A korong forgása közben különböző eszközökkel formázhatják a kicsik a készülő szobrocskát.
A kupolás fedőnek köszönhetően a lurkók maszatmentesen alkothatnak. Az agyagalkotások könnyen formázhatók, a festékekkel pedig igényesen és egyenletesen lefedhetők. A készlethez egy füzet is tartozik, amely sablonokkal inspirálja a gyerekek alkotótevékenységét.
A készlet fejleszti a gyerekek kézügyességét, finommotorikáját, képzeletét és kreativitását. Az elkészült tárgyak a gyerekszoba díszévé válhatnak, de saját készítésű ajándékként is megállják a helyüket.
Az agyag súlya: 400 gramm
A festékek űrtartalma: 15 ml
A Make It Real márkájú "Make It Real - Mini fazekasműhely" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real - Mini fazekasműhely

Make It Real - Mini fazekasműhely

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.