KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Make It Real - Sticker Chic cipődíszítő szett - A szivárványos út divatja

Make It Real - Sticker Chic cipődíszítő szett - A szivárványos út divatja
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81800
Megérkezett a legújabb divatőrület - a cipődíszítés!
A trendi lábbeliket kedvelő kislányok egyedi és megismételhetetlen, teljes mértékben személyre szabott cipőket készíthetnek maguknak a Make It Real Sticket Chic cipődíszítő készlettel.
A dobozban 150 dekoratív cipőmatrica, puffancs matrica, csillogó öntapadós strasszkövek, színes cipőfűző és egy segédeszköz kapott helyet, amely segítségével gyerekjáték lesz a stílusos cipők megalkotása. A minták között szivárvány, szívecske, hangjegy, dinnye, peace jel és még sok más található, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző díszeket. A matricák könnyen eltávolíthatók, és újra felhasználhatók.
A készlet nem tartalmaz cipőt. A díszítőelemek bármilyen hagyományos műbőr vagy bőr cipőre felhelyezhetők.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A Make It Real márkájú "Make It Real - Sticker Chic cipődíszítő szett - A szivárványos út divatja" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real - Sticker Chic cipődíszítő szett - A szivárványos út divatja

Make It Real - Sticker Chic cipődíszítő szett - A szivárványos út divatja

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.