KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Malac és Liba Betakarítás társasjáték

Malac és Liba Betakarítás társasjáték
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81826
Malac és Liba két jóbarát, akik folyton vicces kalamajkába keverednek. Ezúttal nagy feladat vár rájuk: a betakarítás. Segíts hőseinknek a teherautóra rakni a kukoricát, és legyél te a győztes!
Számolj és használd az akciókártyákat, pakold fel te a legtöbb cső kukoricát, hogy megnyerd a játékot! Tóth Krisztina vicces hősei Hajba László illusztrációin kelnek életre. A hőseink kalandjairól szóló meséket keresd a könyvesboltokban!
A Keller&Mayer márkájú "Malac és Liba Betakarítás társasjáték" nevű játékot főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Keller&Mayer

Malac és Liba Betakarítás társasjáték

Malac és Liba Betakarítás társasjáték

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.