Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mályvacukor készítő készlet

Mályvacukor készítő készlet
3 450 Ft
+69 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
nem rendelhető
28032
A Mályvacukor készítő készlet egy hihetetlenül kreatív szett. A dobozban lévő két tasak tartalmát vízzel és gyümölcsszörppel kell elkeverni, majd mikróba helyezve 2 percig kell melegíteni. Az így elkészült masszát néhány órán át hűlni hagyva olyan textúrát ölt, mint a mályvacukor. Ezt már könnyedén tudod kedved szerint formázni, porcukorral hintett alapon, és a benne lévő pálcákra szurkálni. Az elkészült műveket el is fogyaszthatod! Jó szórakozást és jó étvágyat hozzá!
A "Mályvacukor készítő készlet" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mályvacukor készítő készlet

Mályvacukor készítő készlet

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.