Mancs Őrjárat - A film - Mini figurák meglepetés csomag

Mancs Őrjárat - A film - Mini figurák meglepetés csomag
Megannyi móka és kaland vár rátok a Mancs őrjárat: A film című filmben látható figurákkal! A gyűjthető figurák a Mancs őrjárat: A film hiteles részleteit tartalmazzák, és az Ultimate City Tower formájú tárolóban tarthatók.
Hogy mit rejt a csomagolás? Az meglepetés! Nyissátok ki a tartót, hogy felfedezzétek a Mancs őrjárat: A film című filmből ismert karaktereket. Amint kinyitottátok az új kedvenc figurákat, használjátok a tartót izgalmas Mancs őrjárat mentőakcióinak lejátszásához, vagy tároljátok a figurákat az újrafelhasználható tárolóban, amíg újra játszani nem szeretnétek.
A "Mancs Őrjárat - A film - Mini figurák meglepetés csomag" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
73563
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mancs Őrjárat - A film - Mini figurák meglepetés csomag

Mancs Őrjárat - A film - Mini figurák meglepetés csomag

1 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.