KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - A szuperfilm - A kutyiosztag repülő főhadiszállása játékszett

Mancs őrjárat - A szuperfilm - A kutyiosztag repülő főhadiszállása játékszett
17 850 Ft
+357 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
81918
Megérkezett a szuperhős kutyik átalakítható főhadiszállása!
A Mancs őrjárat: A szuperfilm ihlette repülő főhadiszállása játékszettel a gyerekek eljátszhatják Kalandváros megmentésének legizgalmasabb jeleneteit. A hős ebosztag átalakítható főhadiszállása több játékteret rejt magában parancsnoki híddal, monitorokkal, és egy rámpával, amelyen Skye és Chase villámgyorsan a bajbajutottak segítségére siethet.
A kutyi főhadiszállás átalakítása egyszerű: csupán fel kell emelni a parancsnoki központ tetejét, belehelyezni Skye-t a számára kialakított részbe, megnyomni a piros gombot... és kilövééés! A gördülő kerekekkel rendelkező szuperjárgány máris végrehajtja egyik mentőakció után a másikat.
A játékszett igényes és részletgazdag kidolgozása, valamint élénk színei játékra hívják a gyerekeket. A készlet elemei strapabíró anyagokból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A készlet egy Chase figurát, valamint egy szuperjárgányban csücsülő Skye figurát tartalmaz.
A játékszett lehetőséget teremt a film jeleneteinek újrajátszására, de a a gyerekek akár saját mentőakciókat is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A repülő főhadiszállás hossza: 38 cm
A "Mancs őrjárat - A szuperfilm - A kutyiosztag repülő főhadiszállása játékszett" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - A szuperfilm - A kutyiosztag repülő főhadiszállása játékszett

Mancs őrjárat - A szuperfilm - A kutyiosztag repülő főhadiszállása játékszett

17 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.