2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Mancs őrjárat - A szuperfilm plüssfigura, 15 cm - Marshall

Mancs őrjárat - A szuperfilm plüssfigura, 15 cm - Marshall
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
81312
Szuperkutyi filmes köntösben!
A Mancs őrjárat: A szuperfilm hősies ebei most 15 cm-es plüssfigurák formájában költöznek be a gyerekek szobájába. Az igényesen és részletgazdagon kidolgozott plüss kutyusok kinézete pont olyan, mint az animációs filmben. Jellegzetes egyenruhájuk, hímzett pofirészleteik, valamint puha füleik és mancsaik ölelésre csábítják a kis és nagy rajongókat. A figurák prémium minőségű anyagokból készültek, valamint elkísérhetik a kicsiket az oviba, de akár remek alvótárssá is válhatnak. Ebben a csomagban Marshall rejlik.
A plüss lehetőséget teremt az animációs film jeleneteinek visszajátszására, de a kicsik akár új történeteket is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A figura magassága: 15 cm
A "Mancs őrjárat - A szuperfilm plüssfigura, 15 cm - Marshall" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - A szuperfilm plüssfigura, 15 cm - Marshall

Mancs őrjárat - A szuperfilm plüssfigura, 15 cm - Marshall

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.