Mancs Őrjárat - A szuperfilm - Rocky járműve

Mancs Őrjárat - A szuperfilm - Rocky járműve
7 790 Ft
+156 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80449
Mentőakcióra felkészülni!
Kaland-öböl hős kutyái sosem pihennek, újabb és újabb kalandok várnak rájuk minden egyes nap.
A gyerekek most kézbe vehetik a Mancs Őrjárat: A szuperfilm animációs sorozatban megismert járgányokat, és eljátszhatják a kedvenc jeleneteiket - vagy épp teljesen újakat találhatnak ki, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A járgány részletgazdag kidolgozású és pontosan olyan, mint a filmben.
A járműben található Szuperkutyi a filmbeli egyenruháját viseli. Áttetsző részei világítanak, amikor a gyerekek beültetik a figurát a járgányba. Ha ez még nem lenne elég, a jármű fény- és hanghatásokra is képes.
Mehetünk játszani? Ryder hív minket!
A "Mancs Őrjárat - A szuperfilm - Rocky járműve" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - A szuperfilm - Rocky járműve

Mancs Őrjárat - A szuperfilm - Rocky járműve

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.