Mancs Őrjárat - Alapjármű - Rocky

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Rocky
6 190 Ft
+124 hűségpont ajándékba - Részletek...
72540
A Mancs Őrjárat szereplői ismét segítenek a bajban! Most Rocky-hoz csatlakozhatnak a gyerekek egy akció dús küldetése során. Ha baj támad, be tudják ültetni a kutyust a kukás autó vezető ülésébe és indulhat is a mentőakció! A kerekeken guruló jármű részei mozgathatóak, pontos részletességgel kerültek kialakításra, így olyan akár csak az igazi. Induljon a mentőakció!
A "Mancs Őrjárat - Alapjármű - Rocky" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Rocky

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Rocky

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.