Mancs Őrjárat - Alapjármű - Ryder

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Ryder
5 450 Ft
+109 hűségpont ajándékba - Részletek...
72736
A Mancs Őrjárat tagjai mentőautóikkal gurulnak! Csatlakozz Ryderhez és terepquadjához az akciódús küldetéseken! Ha beüt a baj, ültesd Rydert (a figura is tartozék) a vezetőülésbe, és gördülj a mentőakcióra a valódi működő kerekekkel! A Mancs Őrjárat szeretett vezetője és járműve hiteles részletekkel és valósághű funkciókkal kelti életre a Mancs Őrjárat mesefilm minden izgalmát. Játék közben a gyerekek fantáziáját barátsággal, csapatmunkával és bátorsággal átszőtt mentőakciók villanyozzák fel. Állj össze a többi kutyival és mentőautóikkal (mindegyik külön kapható), és segíts megmenteni a napot a Kaland-öbölben! Száguldj mentőakcióra Ryderrel és terepquadjával!Csomagolás mérete: 21 x 10 x 20
A "Mancs Őrjárat - Alapjármű - Ryder" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Ryder

Mancs Őrjárat - Alapjármű - Ryder

5 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.