Mancs őrjárat - Aqua Pups átalakítható jármű Zuma figurával

10 490 Ft
+210 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79160
A Mancs őrjárat hős kutyusai nemcsak a szárazföldön és a levegőben, hanem a vízben is készen állnak arra, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Ebben az Aqua Pups szettben Zumával és homármentő járgányával gazdagodhat a népszerű animációs sorozat kis rajongóinak gyűjteménye. A kutyafigura beültethető a jármű pilótafülkéjébe, így már csak el kell csúsztatni a kabintetőt, és a kutyus már száguldhat is a mentőakció helyszínére. A járgány egyes részei mozgathatók. A figura és a jármű jó minőségű műanyagból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A készlet lehetőséget teremt, hogy a gyerekek újrajátsszák kedvenc jeleneteiket, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.
Webáruházunkban további Mancs őrjárat Aqua Pups szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így összegyűjtve őket, a lurkóknak még izgalmasabb játékélményben lehet részük.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups átalakítható jármű Zuma figurával" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups átalakítható jármű Zuma figurával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Aqua Pups átalakítható jármű Zuma figurával

Mancs őrjárat - Aqua Pups átalakítható jármű Zuma figurával

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.