Mancs Őrjárat - Aqua Pups - Bálna jármű

25 750 Ft
+515 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79062
A Mancs őrjárat Aqua Pups készen áll egy újabb izgalmas mentőakcióra a vadonatúj Bálna járművel. A valódi, működő kerekekkel, Chase akciófigurával és Chase mentőjárművével ellátott bálnaőrjárőr mindent tartalmaz, amire szükség lehet a képzeletbeli tengereken zajló mentőakciókhoz.
A gyerekek csatlakozhatnak Chase-hez, akivel felmehetnek a kilátószintre, hogy szemmel tartsák a terepet. Ha valaki veszélyben van, belehelyezhetik Chase-t a mentőautó pilótafülkéjébe, és leengedhetik a jármű hátsó rámpáját. Ezután berakhatják a mentőjárművet a járőr járműindítójába, és miután a megfelelő pozícióba került, rácsaphatnak a járműindító karra, hogy Chase akcióba lendüljön, és megmentse a napot.
Ha még több izgalmas, a sorozat által inspirált küldetést teljesítenének a gyerekek, összegyűjthetik az összes Aqua Pups figurát és játékjárművet (külön megvásárolhatók), és élvezhetik az akciódús kalandok végtelen sorát.
A Mancs őrjárat játékokkal a gyerekek használhatják a fantáziájukat és fejleszthetik motoros képességeiket a játékon keresztül, miközben életre keltik kedvenc jeleneteiket a sorozatból.
A "Mancs Őrjárat - Aqua Pups - Bálna jármű" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs Őrjárat - Aqua Pups - Bálna jármű" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - Aqua Pups - Bálna jármű

Mancs Őrjárat - Aqua Pups - Bálna jármű

25 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.