Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök játékszett - Skye és rája

5 550 Ft
+111 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79166
A Mancs őrjárat hős kutyusai nemcsak a szárazföldön és a levegőben, hanem a víz alatt is készen állnak arra, hogy megmentsék a bajba jutottakat. Az Aqua Pups hősök játékszettjeinek mindegyikében egy hős kutyus és egy tengeri élőlényt megformáló figura található. Ebben a csomagban a búvárruhát viselő Skye-al és hűséges barátjával, a rájával (angolul: Manta Ray) bővülhet a gyerekek Mancs-gyűjteménye. A kutyafigura ráültethető a rája hátára, amelyet már csak előre kell gördíteni, hogy uszonyait mozgatva minél hamarabb odaérjen a mentőakció helyszínére. A játékszett jó minőségű anyagból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot.
Webáruházunkban további Mancs őrjárat Aqua Pups szettek is kaphatók (külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így összegyűjtve őket, a lurkók előtt még több és izgalmasabb játéklehetőség nyílik.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök játékszett - Skye és rája" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök játékszett - Skye és rája" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök játékszett - Skye és rája

Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök játékszett - Skye és rája

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.