Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök Rocky

5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79064
A gyerekek izgalmas mentőkalandokra indulhatnak a nyílt tengeren kedvenc kölykeikkel és új vízi barátaikkal a Mancs őrjárat Aqua Pups hősökkel.
Az akciófigura készlet Rockyt tartalmazza, a vadonatúj búvárruhás egyenruhájában, és hűséges Fűrészhal cimboráját. A Mancs őrjárat imádott kölyökkutyája készen áll arra, hogy akcióba lendüljön. A gyerekek csatlakoztathatják Rockyt a Fűrészhal hátán lévő uszonyra, majd előre gördítve a Fűrészhalat aktiválódik a fejét csóváló mozgás, miközben hősies mentőakcióra indulnak velük. Ez a fantasztikus készlet a sorozathoz hű részletekkel és stílusban készült, és életre kelti a sikeres tévésorozat víz alatti élményeit.
A sorozat kutyusztikus figurái gyűjthetők és kiegészíthetők a Bálnaőrjárőr csapat járművével, (külön kapható) hogy végtelen sok akciódús kalandot élhessenek át játék közben, miközben a Mancs őrjárat játékok által fejlődik a gyerekek fantáziája és motoros képessége is.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök Rocky" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök Rocky" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök Rocky

Mancs őrjárat - Aqua Pups hősök Rocky

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.