Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű

Akcióra fel a Mancs Őrjárattal! A mentés kalandosabb lesz, mint valaha a Dínó Járőrrel, az első motoros Mancs Őrjárat csapatjárművel! Elég hely van benne akár hat kutyinak, kerekei óriásikat, van rajta egy kilövő és egy exkluzív Chase és T. rex dinoszaurusz figura - a Dínó Járőr akcióra kész! Amikor a dínók segítségért kiáltanak, tedd Chase-t és egy társát (külön kapható) a vezetőfülkébe, és tégy egy Dínó Mentőakció deluxe járművet (külön kapható) a hátsó öbölbe. Töltsd be a lövedékeket a kilövőbe, és készülj fel a legendás mentőakciókra. Nyomd le teljesen a jármű jelvényén található gombot és nézd, hogy mozog! Óriási kerekeivel a Dínó Jármű képes bármilyen terepet meghódítani! Amikor a dínós mentőakciókat játszod, nyomd le a nagy dínó farkát, hogy kinyíljon a szája és a Mancs Őrjárat észrevegye, hogy bajban van a T. rex! Hajts ki a deluxe járműveddel az öbölből és lődd ki a mentőhálókat, hogy te légy a nap hőse! Alkosd meg és játszd le újra és újra őskori küldetéseid, pont úgy, mint a rajzfilmben. Vegyél részt izgalmas mentőakciókban a Mancs Őrjárattal és a Dínó Mentőakció Járőrrel! A Mancs Őrjárat Dínó Mentőakció Járőr kiváló ajándék 3 évesnél idősebb gyerekek számára. 6 AA Duracell elemmel működik (a csomag tartalmazza). Fel a mentésre a Dínó Járőrrel!
A "Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
68166
29 990 Ft
A "Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 22-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 22-én, csütörtökön átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű
29 990 Ft
KOSÁRBA!Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű

Mancs Őrjárat - Dino rescue - Csapat jármű

29 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.