Mancs őrjárat - Dominó

Mancs őrjárat - Dominó
4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
79172
Talán nincs is olyan gyerek, aki ne ismerné a dominót. A generációk óta közkedveltségnek örvendő játék mind kicsik, mind nagyok körében megunhatatlan klasszikus. A Mancs őrjárat dominókészlet ötvözi a jól ismert játékszabályt a népszerű animációs sorozat kutyuskaraktereivel. A szabály egyszerű: a játékosok célja, hogy az azonos kutyusokat összepárosítva minél hamarabb letegyék a lapjaikat.
A doboz grafikája hívogató a kicsik számára, emellett praktikusan tárolhatók benne az elemek. A tárolódobozban 28 darab dominó található.
A "Mancs őrjárat - Dominó" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Dominó

Mancs őrjárat - Dominó

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.