KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - Fém jármű - Szikrázó Zuma

Mancs őrjárat - Fém jármű - Szikrázó Zuma
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
inkább fiúknak
nem rendelhető
82078
Gördülő kalandok a Mancs őrjárat hős kutyusaival!
Megérkeztek a Mancs őrjárat hős kutyusainak járművei, méghozzá fém kivitelben! A csomagokban a népszerű animációs sorozat egy-egy karakterének járgánya rejlik - persze a benne ülő hős kutyussal együtt. Ebben a csomagban a járművében ülő spark Zuma található. A figura nem szedhető ki az autójából.
A kisautóval a gyerekek eljátszhatják kedvenc jeleneteiket a meséből, vagy kitalálhatnak újakat, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A kisautó anyaga: fém
A "Mancs őrjárat - Fém jármű - Szikrázó Zuma" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Fém jármű - Szikrázó Zuma

Mancs őrjárat - Fém jármű - Szikrázó Zuma

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.