Mancs őrjárat - Flitteres képkészítő készlet

Mancs őrjárat - Flitteres képkészítő készlet
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
72917
Ez a kreatív, flitteres képkészítő készlet biztosan a Mancs Őrjárat rajongó gyerekek kedvence lesz. A csomag 3 db kidíszíthető képet tartalmaz, amint a kutyusok képei láthatóak. A szett megannyi színes flittert is tartalmaz, amivel gyönyörűen csillogó alkotások készülhetnek el. Amellett, hogy remekül kitölti a szabadidőt még a kézügyességet és a türelmet is fejleszti.
A "Mancs őrjárat - Flitteres képkészítő készlet" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Flitteres képkészítő készlet

Mancs őrjárat - Flitteres képkészítő készlet

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.