KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - Fürdőbomba meglepetés medállal

Mancs őrjárat - Fürdőbomba meglepetés medállal
1 750 Ft
+35 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80787
Meleg fürdővíz, pezsgő fürdőbomba és már kész is a tökéletes relaxálós este - az pedig már csak hab a tortán, ha a fürdővíz „elvarázsolóját" a népszerű Mancs őrjárat mesesorozat kutyusai hozzák el a kis rajongóknak. A dobozban egy Mancs-karaktert ábrázoló meglepetés medál is helyet kapott, amit a gyerekek láncra, fonalra fűzve büszkén hordhatnak majd.
A fürdőbomba bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tartalmaz toxikus anyagokat, így a gyerekek biztonságosan használhatják. Kiváló ajándék a Mancs őrjáratot szerető gyerekeknek.
A "Mancs őrjárat - Fürdőbomba meglepetés medállal" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Fürdőbomba meglepetés medállal

Mancs őrjárat - Fürdőbomba meglepetés medállal

1 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.