Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Mancs őrjárat - Kaland Öböl pályaszett kisautókkal

Mancs őrjárat - Kaland Öböl pályaszett kisautókkal
A Mancs őrjárat hősies kutyusai izgalmas kalandra invitálja a gyerekeket. A meséből ismert kilátó versenypályáján 2 indítóállás van, így a kutyik versenyezhetnek a torony aljáig! A sávváltónak köszönhetően az autók végiggurulhatnak a spirál pályán, de leérkezhetnek a rámpán is. A pályán egyszerre akár 6 járgányos versenyezhet, 1:55 méretarányú kisautókkal kompatibilis. A szett a pálya mellett 2 db fémjárgányt is tartalmaz. További kisautók külön kaphatók.
A "Mancs őrjárat - Kaland Öböl pályaszett kisautókkal" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
68182
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Kaland Öböl pályaszett kisautókkal

Mancs őrjárat - Kaland Öböl pályaszett kisautókkal

25 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.