Mancs őrjárat - Kaland öböl Torony

27 490 Ft
+550 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79065
Chase készen áll az akcióra!
Az exkluzív játékkészlet tartalmazza a sorozatból ismert Kaland öböl kilátótornyot, Chase rendőrségi járőrkocsiját és 2 darab Chase akciófigurát - a szolgálaton kívüli Chase-t és a hős kutyus Chase-t.
Az 50,8 cm magas kilátótoronyból tökéletesen rálátni mindenre. Amikor eljön az izgalmas mentés ideje, bele kell helyezni a szolgálaton kívüli Chase-t a toronylift elejébe, a hőskölyök Chase-t pedig a lift hátuljába. A lift emelhető és forgatható, így Chase átalakulhat, mire felér a kilátótorony tetejére. A küldetésvezénylő panelnél megállva, 3 kétoldalas periszkópkártya közül lehet választani. Vajon mi lesz a napi küldetés, merre kell menni? Ha eljött az ideje egy szupererős mentőakciónak, Chase lecsúsztatható a toronycsúszdán, hogy egyenesen a rendőrségi járőrkocsijába pattanjon, így már indulhat is a helyszínre.
Összegyűjtve a többi Pawsome kölyköt és a hozzájuk tartozó járműveket (külön kaphatók) még több izgalmas kaland vár a Mancs őrjárat rajongókra. Játék közben fejlődik a gyerekek fantáziája és motoros képessége.
Torony magassága: kb. 51 cm
A "Mancs őrjárat - Kaland öböl Torony" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs őrjárat - Kaland öböl Torony" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Kaland öböl Torony

Mancs őrjárat - Kaland öböl Torony

27 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.