Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett

Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett
Oltsd el a tüzet és légy a nap hőse a Mancs Őrjárat Marshall és valódi fém tűzoltó szettjével! Ez az izgalmas sínrendszer minden 1:55 méretarányú Mancs Őrjárat Valódi Fém járműhöz (külön kaphatók) megfelel, és tartalmaz egy exkluzív Marshall öntött járművet és leszedhető végső mentőakció tűzoltóautó kilövőt. Tedd fel az exkluzív járművet a tűzoltóautóra, majd csapj rá és lődd ki Marshallt - Marshall járműves körbemegy a vízcsövön és eloltja a lángokat a másik oldalon! Visszaállításhoz emeld fel a lángokat és játszd el a mentőakciót újra és újra! Vedd le a végső tűzoltóautó kilövőt a sínrendszerről, és működő kerekein gurítsd végig Kaland öböl utcáin. Ha szeretnél még több szélsebes mókát, gyűjtsd össze az összes Mancs Őrjárat valódi fém járművet (külön kaphatók)! Mentésre fel a Mancs Őrjárat valódi fém végső tűzoltó szettel! A Mancs Őrjárat valódi fém Marshall végső tűzoltó szettje kiváló ajándék a 3 évesnél idősebb gyerekek számára. Az összeszereléshez felnőtt segítsége szükséges. Lődd ki Marshallt a végső tűzoltó szettel! Tartalma: 1 sínpálya, 1 végső tűzoltóautó kilövő, 1 exkluzív valódi fém jármű, 1 matricás lap, 1 használati utasítás

Tartalom: 1 sínpálya, 1 végső tűzoltóautó kilövő, 1 exkluzív valódi fém jármű, 1 matricás lap, 1 használati utasítás
A "Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
65034
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett
Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett

Mancs Őrjárat - Marshall tűzoltó versenypálya szett

8 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.