Mancs őrjárat - Matricamozaik készlet táskában

Mancs őrjárat - Matricamozaik készlet táskában
A Mancs Őrjárat mintás mozaik képkészítő rengeteg örömteli, kreatív perccel ajándékozza meg a gyerekeket. A táskában lévő kutyusok képét és a híres bázist feldíszíthetik a színes, öntapadós mozaik darabkákkal. A táska 4 db kutyust, 2 db helyszínt és 2 db járművet tartalmaz, amit a plusz matricákkal tovább lehet dekorálni. A papír figurák maguktól is megállnak így játéknak is kíváló.
A "Mancs őrjárat - Matricamozaik készlet táskában" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
73696
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Matricamozaik készlet táskában

Mancs őrjárat - Matricamozaik készlet táskában

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.