Mancs őrjárat - Memóriakártya

Mancs őrjárat - Memóriakártya
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
79098
A Mancs őrjárat és a memóriajáték népszerűsége töretlen, így ezzel a memóriakártya szettel nem lehet mellényúlni, a gyerekek imádni fogják. A játékban az összes kutyi szerepel - Chase, Skye, Rubble, Marshall, Everest, Zuma, Rocky - és még sokan mások -, így mindenki megtalálhatja kedvencét.
A szabály a klasszikus: képpel lefelé helyezzük el a kártyákat, miután összekevertük, majd találjunk párokat. Az a nyertes, aki a legtöbb párt gyűjti össze, mire elfogynak a kártyák.
Egyszerű és könnyen játszható játék akár családi játékestekre is.
A "Mancs őrjárat - Memóriakártya" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Memóriakártya

Mancs őrjárat - Memóriakártya

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.