Mancs őrjárat: Mentőlovagok - Meglepetés mini figura

Mancs őrjárat: Mentőlovagok - Meglepetés mini figura
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
73147
Teremtsd meg saját középkori kalandjaidat a Mancs Őrjárat Mentőlovagok Minifigurákkal!
Minden egyes 5 cm magas, gyűjthető minikutyi akciófigura egy kastélytornyos tárolóban érkezik. A tartalma meglepetés, csak felbontás után derül ki. Nyisd ki a tároló felvonóhídját, hogy felfedd a titokzatos kutyit és dinamikus akciópózát! Miután felfedezted a fantasztikus új figurádat, használd a kastélytorony-tárolót, hogy végigjátszd az összes izgalmas Mentőlovagok-küldetést, vagy tárold a figurádat az újrafelhasználható tárolóban, amíg készen nem állsz az újabb játékra. Összesen hét Mentőlovagok kutyit gyűjthetsz össze: Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma vagy Claw vár rád a csomagban! Gyűjtsd össze mindet!
A Mancs Őrjárat mini figurák tökéletesek ajándékba fiúknak és lányoknak egyaránt. Vidd haza a mini középkori szórakozást a Mancs Őrjárat Mentőlovagok Minifigurákkal!
A "Mancs őrjárat: Mentőlovagok - Meglepetés mini figura" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat: Mentőlovagok - Meglepetés mini figura

Mancs őrjárat: Mentőlovagok - Meglepetés mini figura

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.