KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Mancs őrjárat - Moto Pups fém jármű - Wild Cat motorral

Mancs őrjárat - Moto Pups fém jármű - Wild Cat motorral
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
82082
Gördülő kalandok a Mancs őrjárat hőseivel!
Megérkeztek a Mancs őrjárat hős kutyusainak járművei, méghozzá fém kivitelben! A csomagokban a népszerű animációs sorozat egy-egy karakterének járgánya rejlik - persze a benne ülő hős négylábúval együtt. Ebben a csomagban a motorján ülő Wild Cat található. A figura nem szedhető ki a járgányából.
A motorral a gyerekek eljátszhatják kedvenc jeleneteiket a meséből, vagy kitalálhatnak újakat, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Webáruházunkban további Mancs őrjárat járgányok és szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész hős csapatot összegyűjthetik.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A motor anyaga: fém
A "Mancs őrjárat - Moto Pups fém jármű - Wild Cat motorral" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Moto Pups fém jármű - Wild Cat motorral

Mancs őrjárat - Moto Pups fém jármű - Wild Cat motorral

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.