Mancs Őrjárat Mozi - Chase járműve

Mancs Őrjárat Mozi - Chase járműve
17 850 Ft
+357 hűségpont ajándékba - Részletek...
72651
Készülj fel az akcióra a Mancs Őrjárat mozifilmből ismert Chase járművel! Ez a hivatalos Mancs Őrjárat: A Film jármű életre kelti Chase elegáns városi cirkálóját a filmvászonról. A lenyűgöző, 45 cm hosszúságú rendőrautó az eddigi legnagyobb Mancs Őrjárat Chase-jármű! Hiteles, filmből származó részletekkel és grafikával, működő kerekekkel és a vezetőülésbe öntött Chase-szel a kedvenc hős kutyiddal száguldhatsz a mentőakcióba! Tologathatjátok és újrateremthetitek a mozifilm izgalmas jeleneteit vagy a fantáziátokat használva újakat is kitalálhattok. Csatlakozz Chase-hez és az izgalmas mentőakciókhoz!
A "Mancs Őrjárat Mozi - Chase járműve" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat Mozi - Chase járműve

Mancs Őrjárat Mozi - Chase járműve

17 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.