KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - Óriás kilátótorony, 75 cm

Mancs őrjárat - Óriás kilátótorony, 75 cm
52 350 Ft
+1047 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
59855
A Mancs őrjárat: óriás kilátótorony megalapozza a játékot! A kicsik újrajátszhatják a mesében látott kedvenc jeleneteiket, vagy kitalálhatnak teljesen újakat. A fény és hanghatások még izgalmasabbá teszik a játékot! A járműkilövő megadja a kellő lendületet egy-egy küldetéshez, és számtalan kalandban vehetnek részt együtt! A játék működéséhez 2 db AAA típusú elemre van szükség, melyet a csomagolás tartalmaz. A kilátótorony kilövője kompatibilis az alapjárgányokkal. A szett Chase figurát, és az ő járgányát tartalmazza. A kilátótorony 75 cm magas.
A "Mancs őrjárat - Óriás kilátótorony, 75 cm" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Óriás kilátótorony, 75 cm

Mancs őrjárat - Óriás kilátótorony, 75 cm

52 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.