KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - Rocky plüssfigura - 8 cm

Mancs őrjárat - Rocky plüssfigura - 8 cm
1 790 Ft
+36 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
81926
Hős kutyik pihe-puha formában!
A Mancs őrjárat hős kutyusai alig várják, hogy beköltözzenek a kis rajongók szobájába. A kb. 8 cm magas, a népszerű animációs sorozat karaktereit megformáló plüssök kidolgozása aranyos, valamint jellegzetes egyenruhájukat viselik. A pihe-puha négylábúak a gyerekek tökéletes alvótársaivá válhatnak, méretükből adódóan pedig a kicsik magukkal vihetik őket az oviba vagy a nyaralásra is. Ebben a csomagban Rocky rejlik.
A figurák lehetőséget teremtenek a szerepjátékra, amely során fejlődik a kicsik képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. Jó ajándék minden Mancs-rajongónak.
A plüssfigura magassága: 8 cm
A "Mancs őrjárat - Rocky plüssfigura - 8 cm" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Rocky plüssfigura - 8 cm

Mancs őrjárat - Rocky plüssfigura - 8 cm

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.