2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Mancs őrjárat - Szám szerinti festő szett

Mancs őrjárat - Szám szerinti festő szett
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
81558
Segítség, a Mancs őrjárat hős kutyusai kifakultak! A Mancs őrjárat szám szerinti festő szettjével azonban a gyerekek új színt adhatnak a négylábú barátoknak, méghozzá nem is akárhogy! A kifestő körvonallal határolt területein más-más szám szerepel, amely megtalálható a készlet egy-egy festékestégelyén is. A gyerekek feladata, hogy a megfelelő színekkel kitöltsék az egyes területeket, az eredmény pedig egy mosolygó Skye-t, Marshallt vagy épp Chase-t ábrázoló kép lesz, amely díszítheti a gyerekszoba falát, de akár ajándékba is adható.
A szett fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét, koncentrációját, finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, valamint hozzájárul az azonosító-megkülönböztető képesség fejlődéséhez is. Jó ajándék a népszerű mesesorozat kis rajongóinak.
A "Mancs őrjárat - Szám szerinti festő szett" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Szám szerinti festő szett

Mancs őrjárat - Szám szerinti festő szett

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.