KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mancs őrjárat - Szuper kutyik - Rubble átalakuló buldózere

Mancs őrjárat - Szuper kutyik - Rubble átalakuló buldózere
5 550 Ft
+111 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
59836
Szerezd meg Rubble-t és különleges átalakuló buldózerét! A buldózer kerekeiből egy gombnyomással előtűnnek a fúrók, így megkönnyíti a munkálatokat és segít elvégezni Rubble feladatait. Adventure Bay közösségének őrzői a Ryder által vezetett Mancs őrjárat hősies tagjainak élete csupa móka és kacagás! Csatlakozz hozzájuk és mentsétek a meg a cicákat a fákról vagy szállítsátok el a szemetet, a jutalom minden esetben egy hatalmas játék kedvenc kutyusoddal!
A buldózer mérete: 16 cm. A figura mérete: 6 cm.
A "Mancs őrjárat - Szuper kutyik - Rubble átalakuló buldózere" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Szuper kutyik - Rubble átalakuló buldózere

Mancs őrjárat - Szuper kutyik - Rubble átalakuló buldózere

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.