Mancs őrjárat - Zuma figura jelvénnyel

Mancs őrjárat - Zuma figura jelvénnyel
3 150 Ft
+63 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
71949
Ryder hív minket! Elég megnyomni a figura jelvényét, és máris előkerül egy eszköz, amivel egyszerűbbé válik a mentés. A csomagban található még egy jelvény is, amely könnyen feltehető a gyermek pólójára, így ő is teljes jogú tagja lehet a Mancs őrjáratnak.
A külön kapható figurák gyűjthetők: Chase, Rubble, Skye, Rocky, Zuma és Marshall megszerzésével teljes a csapat. A többi szett megvásárolható a webáruházban.
A "Mancs őrjárat - Zuma figura jelvénnyel" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs őrjárat - Zuma figura jelvénnyel

Mancs őrjárat - Zuma figura jelvénnyel

3 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.